Nyárra hangolva - Mediterrán stílus a mindennapokra

A Tchibo webáruház nyári ruha kínálatából válogattunk.
Nyárra hangolva - Mediterrán stílus a mindennapokra - női ruhák - Tchibo webáruház

Közeleg a nyár, vele pedig az igazán meleg napok, amikor különösen fontos, hogy kellemes anyagú, mégis csinos darabokkal töltsük fel a ruhatárunkat! A Tchibo webáruház heti ajánlatában bőséges választékot találunk ezekből, így igazán tökéletes szetteket alkothatunk az év legforróbb időszakára – de természetesen ezúttal is elég lehet egy-egy jól megválasztott darab ahhoz, hogy teljesen újnak tűnjön a megjelenésünk! Nadrágok, felsők, szoknyák és ruhák mellett lábbelik és kiegészítők széles választékából szemezgethetünk, lássuk hát a legjobb ajánlatokat!

A 36-tól 48-as méretig kapható 7/8-os női sztreccs farmernadrág sötétkék színével tökéletes alapot ad bármilyen összeállításhoz! Kellemesen puha, kevert anyaga nagy arányban tartalmaz biopamutot, így bőrbarát viselet, ami a forró napokon különösen fontos, de nem csak kellemes, hanem csinos darab is egyben, hiszen az alsó szegélynél mutatós hímzés díszíti! A cipzárral és gombbal záródó nadrág derékrészén övbújtatókat is találunk, emellett két farzseb, és két első, bevágott zseb is található rajta!

A fehér női farmernadrág szintén egy mindennel jól kombinálható darab, hiszen nincs olyan szín, amit ne párosíthatnánk hozzá teljesen nyugodtan! A különösen puha, rugalmas, kevert pamutanyagból készült nadrág oldalvarrása mutatós, csillogó szalaggal díszített, derékrészén pedig övbújtatók találhatók, a záródásról pedig a cipzár mellett két vésett gomb gondoskodik. A nem átlátszó nadrág 36-tól 48-as méretig vásárolható meg!

Szintén sötétkék alapszínű az S-től XXL méretig megvásárolható mintás jersey nadrág, amely magas viszkóztartalmának köszönhetően kellemesen lágy esésű, emellett széles, rugalmas derékrésze is hozzájárul a kényelemhez – ráadásul ez a rész a rakott hajtásokkal és a mutatós megkötővel igazán csinos hatást is kelt! A megkötők végén ezüstös fonállal készült, mutatós bojtok vannak, a nadrágszárvégeken pedig rávarrt szegély gondoskodik a lezser illeszkedésről, miközben a legfontosabb apróságoknak két bevágott zseb is helyet biztosít!

Sötétkék alapon vékony fehér csíkokkal, és tisztán sötétkék színben is megtalálható a heti ajánlatban a ¾-es bőszárú nadrág, 36-tól 48-as méretig. A lezser nadrág lágy esésű, tiszta viszkóz anyagból készült, enyhén húzott, rugalmas derékrészén paperbag stílusú megkötővel, valamint rakott hajtásokkal. A nadrág oldalsó zsebeiben elfér a telefon és a kulcs, rövidített, bő száraival pedig igazán laza nyári darab, ami kellemes viseletet biztosít bármikor

Igazán sportos összeállításokhoz, vagy kényelmes otthoni viseletnek is kiváló választás a jersey rövidnadrág, amely három színben is megtalálható a heti ajánlatban! A sötétkék mellett csíkos is kapható belőle. Mindhárom esetben húzott, széles, rugalmas derékrész biztosítja a kényelmet, ráadásul a bojtos megkötőkkel a bőség is szabályozható! A nadrágokon két bevágott zseb található, amelyek nyílása mutatós lyukhímzéssel van díszítve, így a normál szabású, sportos darabok is rendelkeznek csinos részletekkel! A sötétkék darab kék-fehér megkötővel kapható S-től XXL-es méretig, a másik két verzió pedig XL méretig elérhető.

Egy rövidnadrág a nyári napokon nem csak otthon jön jól, a kínálatban éppen ezért utcai viseletnek is alkalmas farmer rövidnadrágot is találunk fehér színben, valamint világoskék alapon mintás verzióban is! A kellemes pamut-sztreccs anyag biopamuttal készült, a nadrág pedig alacsony derékrésszel, amelyen övbújtatók is találhatók. Ötzsebes fazonján külön érmetartó zseb található a jobb első zseben belül, emellett felhajtott szára is különlegessé teszi. A világoskék darab esetén annak enyhén koptatott kidolgozása is hozzájárul a mutatós megjelenéshez, apró, szolid nyomott mintájával együtt. Mindkét színre igaz, hogy jól kihasználható, hiszen alapvetően mégiscsak farmernadrágok ezek, amelyek használata manapság a legtöbb lehetőséget rejti magában – 36-tól 48-as méretig!

A hetente változó mellett van állandó kínálat is a Tchibo-nál: a teljes női állandó kínálatban további darabok közül válogathatunk, keressünk akár női ruhákat, vagy lábbeliket – biztos, hogy érdemes alaposan átnézni minden lehetőséget, hiszen a bemutatott darabokon kívül számtalan egyéb trendi, csinos és kényelmes megoldást találunk!

Kapcsolódó cikkek