Fehérneműk, szabadidőruhák, hálóruhák, női alsók, melltartók közül válogattunk

A Tchibo webáruház heti ajánlatában található mindez.
Fehérneműk, szabadidőruhák, hálóruhák, női alsók, melltartók közül válogattunk

Ha egyszerre szeretnénk több kényelmes alsót is beszerezni, akkor jó hír, hogy a kollekcióra jellemző színvilággal 5 darabos alsó szett is található a heti ajánlatban! A biopamuttal készült, pamut lépésbetétet tartalmazó darabok rugalmas szegélyekkel és elöl apró masnival készültek, ráadásul XS-től XXL-es méretig kaphatóak, hogy minden hölgy élvezhesse az egyszerű szabású alsók nyújtotta kényelmet – kék, antracit és lila színben, valamint púder, illetve lila alapon nyomott virágmintával!

Este, lefekvés előtt vagy reggel, felkelés után, de akár a nap bármely szakaszában tervezett laza otthoni időtöltéshez tökéletes választás a lila, virágos kimonó, amely könnyű, szövött viszkózból készült, belső és külső megkötővel, hogy a bőségét kedvünk szerint állíthassuk be. Ez a csinos és nőies darab a könnyedség érzését adja a viselőjének, így különösen ideális például egy elnyújtott reggelre, amikor nem kell sietni sehova, és van idő kiélvezni minden percet!

A kínálatból az éjszakai viseletek sem maradhatnak ki, hiszen egy kellemes nap egyik alapja a pihentető éjszaka, amelyhez a jól kiválasztott hálóruhákkal is nagyban hozzájárulhatunk! A női pántos hálóing púderszínű alapon lila virágmintával készült, puha, kevert pamut-modál anyagból, finom, egyszínű sifon pántokkal. A nőies, kényelmes darab térdig érő hosszával és virágba borult mintájával gondoskodik majd arról, hogy az éjszakán biztosan ne múljon a következő nap sikere!

A V-nyakú női hálóing két színben (lila és sötétkék) kapható a heti ajánlatban. Különösen lágy esésű modál-sztreccs anyagból készült, enyhén A-vonalú szabással, és megkötővel a derékrészen, így biztosítva a nőies sziluettet, ráadásul, mivel mindkét színben XXL méretezésig kapható, így a teltebb hölgyek is egyszerre élvezhetik a kényelmet és a csinos megjelenést!

Ha inkább pizsamát viselnénk éjszakára, és a kellemes, lilás árnyalatokat is kedveljük, akkor a kínálatban kapható női 7/8-os pizsama lesz a megoldás! Kellemesen puha, kevert pamut-viszkóz anyaga biopamuttal készült, amelyből egyszínű, kerek nyakkivágású lila felsőt, és púderszínű alapon nyomott, lila virágmintás, 7/8-os nadrágot szabtak, melynek bősége a rugalmas derékrészen a felsőhöz passzoló színű megkötővel szabályozható.

Hasonló összeállítás a csipkés, lila, virágos pizsama is, itt azonban a normál fazonú nadrág sötétlila alapját díszíti a virágminta, míg a lágy rózsaszín, hosszú ujjú felső nyakkivágásánál és ujjvégein finom csipkedíszítés található. A puha, kevert viszkózanyagból készült szett nadrágján a derékrészen megkötő, oldalt pedig két zseb is található.

Puha, kevert pamut-viszkóz anyag biopamuttal és az előző szettel azonos színvilág azoknak, akik inkább kevesebb ruhát viselnének éjszaka: a női rövidnadrágos pizsama összeállítás egy rövid ujjú felsőből, és egy virágmintás rövidnadrágból áll! A felső kerek nyakkivágással, az ujjszegélyeknél sifon elemmel készült, a rövidnadrág pedig rugalmas derékrésszel lett ellátva.

A kínálatból a nappali szabadidőruhák sem maradhatnak ki: az antracit szabadidő szett és a kék csipkés szabadidőnadrág is szuper megoldás, ha egy otthon töltött nap során igazán kényelmes viseletre vágyunk! A szabadidő szett anyaga puha modál-sztreccs, amelyből lezser szabású felső készült enyhén ejtett vállakkal és kényelmes szegéllyel a derékrészen és az ujjvégeken. A hozzá tartozó nadrág rugalmas derékrésszel, megkötővel és oldalsó zsebekkel érkezik, szárainak végén pedig szintén szegély található. A szabadidőnadrág anyaga kevert pamut-modál biopamuttal, ebből készült az oldalhasítékokkal ellátott, a derékrészen finom csipkét és kis masnit is tartalmazó darab, amely tervezésénél fogva biztos nem szorít majd a hasnál.

Kapcsolódó cikkek