Kiegészítők és táskák iskolás gyerekeknek

Körbenéztünk a budmil webáruházában.
Kiegészítők és táskák iskolás gyerekeknek

Nem számít, hogy tél van-e vagy nyár, praktikus kiegészítőkre és táskákra mindenkinek szüksége van. Célszerű feltérképezni a budmil kínálatát, és szemezgetni az izgalmasabbnál izgalmasabb mintázatú és formájú kiegészítők közül.

Uzsonnás táskák

Az utóbbi időben egyre inkább elkezdett teret hódítani az iskolákban az uzsonnás táska mánia, hiszen manapság az egyik legmenőbb és leghasznosabb sulis kiegészítőnek számít.

Az uzsonnás táskának számtalan előnye van, így nemcsak a gyerekek, de a szülők is rajonganak érte.

A gyerekek korábban az iskolatáskájukban hordták a tízórait és az ebédet, viszont mivel az iskolatáskában kapnak helyet a tankönyvek, füzetek és egyéb iskolaszerek is, ezért könnyen bekoszolódhatnak az értékes iskolaszerek.

Ha véletlenül az iskolatáskába borul a kulcs tartalma, akkor elázhatnak a tankönyvek és a tanszerek, ráadásul foltot hagy a táskán, amit utána nehézkes tisztítani.

A budmil uzsonnás táskái szettben is kaphatók, így az iskolatáskához is illeni fog a mintája és a stílusa, miközben kézben, de vállon átvetve is ízlésesen hordható, ráadásul az állítható pántok megkönnyítik az optimális méret beállítását.

A budmil uzsonnás táskái eleget tesznek a követelményeknek, tehát könnyen tisztíthatók, praktikus kialakítással rendelkeznek és mutatósak.

Mintázatukat illetően az unikornis mintájú uzsonnás táska nagy sikert aratott a lányok körében, míg az autós verziója a fiúk fejét csavarta el.

Kulacsok

A budmil szettben kapható uzsonnás táskája és iskolatáskája mellé elengedhetetlen egy szuper, színben is passzoló kulacs beszerzése. A lányos kulacs szikrázó rózsaszínben kapható, míg a fiús kulacs kék színben érhető el.

A kulacs praktikus kialakítású, erős és jól záródó kupakkal rendelkezik, tehát a tanszerek is biztonságban lesznek mellette, hiszen tartalma nem fog a táskába ömleni, ráadásul alapanyaga is BPA mentes.

Ha még nincs kulacsa gyermekednek, akkor válasszatok együtt a budmil kínálatából!

Tolltartók és tornazsákok

Mi jut először eszünkbe a tolltartóról?

Hogy színes, mintás, minden fontos színesceruza és rotring helyet kap benne és a gyerekek imádják naponta átrendezni!

A budmil tolltartó kínálatában szinte mindenféle fazon kapható az egyszintestől kezdve a többrekeszes verzión át, egészen a henger alakú tolltartóig.

A budmil készletén találhatók kimondottan lányoknak tervezett tolltartók, amiről a színek és a minták árulkodnak, például virágos, pillangós, lovas és kis rókás. Míg a fiúknak készült tolltartók elérhetők vagány cápa és dinoszaurusz mintás kiadásban.

A gyerekek és felnőttek nagy kedvence, a tornazsák is elengedhetetlen tartozéka a mindennapoknak, hiszen az edző felszerelés tárolásától kezdve a városi sétán át, egészen a túrázásig, sokrétűen használható.

Egyszínű? Mintás?

Nézz körül a budmil webshopjában, és szerezd meg a legmenőbb tornazsákot!

Összegzés

Ha jó minőségű és vagány iskolai kiegészítőre van szükség, akkor a budmil weboldalát ajánljuk!

Kapcsolódó cikkek